Κρατήσεις: Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε στo τηλέφωνo 6944 572029.

Έπαυλη

Η Τυμφαία Έπαυλη

Η Τυμφαία Έπαυλη βρίσκεται στο Τσεπέλοβο Ζαγορίου και είναι αυτοεξυπηρετούμενο τουριστικό κατάλυμα. Είναι 150 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό – τραπεζαρία κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι οκτώ άτομα. Από το καθιστικό όπου η πέτρα, το ξύλο και οι τοιχογραφίες αλληλοσυμπληρώνονται, η θέα είναι μοναδική. Στο καθιστικό θα περάσετε ευχάριστα με την παρέα σας συντροφιά με το τζάκι , ιδιαίτερα τις χειμωνιάτικες μέρες (ξύλα υπάρχουν άφθονα), την Τηλεόραση, το Hi-FiD.V.Dεπιτραπέζια παιχνίδιαβιβλία και φωτογραφικά λευκώματα για την περιοχή. Υπάρχει στην διάθεσή σας ηλεκτρονικός υπολογιστής καθώς και ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο ( free wi-fi ).

Η τραπεζαρία είναι για οκτώ άτομα και η κουζίνα είναι εξοπλισμένη πλήρως. Ηλεκτρική κουζίνα με κεραμική εστία, φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο-καταψύκτης, σκεύη μαγειρικής, πιάτα – μαχαιροπήρουνα, είναι στην διάθεσή σας εάν δεν προτιμήσετε τις ταβέρνες και ψησταριές του χωριού. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το μπάρμπεκιου που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού (φούρνος-γάστρα -ψησταριά).

Τα τρία καλόγουστα ευρύχωρα υπνοδωμάτια ( δύο τρίκλινα και ένα δίκλινο) θα σας χαρίσουν ευχάριστο ύπνο. Κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, είδη υγιεινής διατίθενται. Το σπίτι έχει ρυθμιζόμενη κεντρική θέρμανση. Ο εξωτερικός χώρος της έπαυλης περιβάλλεται από μεγάλο κήπο με λουλούδια και δένδρα και στην μουριά της αυλής μπορείς να απολαύσεις «δύσες μωβιές και ανατολές τριανταφυλλένιες». Από το ανοιχτό θολωτό μπαλκόνι το βλέμμα σου χάνεται στις οροσειρές της Τύμφης και του Μιτσικελιού.

el